Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: (HY000/1045): Access denied for user 'davindesten_dk'@'172.17.161.2' (using password: YES) in /var/www/davindestenmuseum.dk/public_html/database/my_db.php on line 18

Warning: mysqli_select_db() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in /var/www/davindestenmuseum.dk/public_html/database/my_db.php on line 19

Brugerguide


Denne side er ikke en hjemmeside i traditionel forstand, selv om den fremstår som en sådan ved første øjekast. Den er et præsentationsprogram for en database, d.v.s. et program der viser hvad der findes i databasen og henter data frem på brugerens foranledning. Der er valgt en meget enkel opbygning af programmet, og præsentationen ligger fast i et ensartet layout for alle registranter.

Siden er opdelt i to sektioner:
  • en forside, hvorfra alt styres overordnet fra en hovedmenu i venstre side, og...
  • en indskudt ramme, hvor valgte data vises og styres fra en sekundær menu foroven.
Det er den samme forside der forbliver aktiv, så hovedmenuen er tilgængelig under hele besøget på siden.
Den indskudte ramme derimod, er der hvor data vises afhængig af hvilken knap der er valgt i hovedmenuen. Den sekundære menu foroven har kun virkning i den indskudte ramme, og kun i relation til den valgte knap i hovedmenuen.

Hvis du kun vil "bogmærke" indholdet i den indskudte ramme, så skal du klikke med musen et sted indenfor den indskudte ramme. Så får du kun rammens indhold og dermed ikke hovedmenuen med.
Hvis du derimod vil have hele siden, inklusiv hovedmenuen, så skal du klikke et sted på siden udenfor den indskudte ramme.

Bemærk Vær opmærksom på, at der er forskel på hvordan Internet Explorer og Firefox gemmer i h.h.v. "Favoritter" og "Bogmærker" - og om du skal venstre- eller højreklikke.